Ugle-skive til frokost

Ugle-skive til frokost

SAMSUNG CSC

Egg på skiven er snadder i min munn. Dette er spesiellt noe jeg koser meg med i helgene ettersom jeg da har bedre tid. Her kommer en måte på hvordan du kan lage en kreativ Ugle-skive med egg til barna (eller voksne). Jeg har brukt en vanlig skive med kneipbrød til uglen. Skjær av sidene på skiven som blir vingene, og skjær ut en trekant i toppen slik at du får ører. Kok opp et hardkokt egg og bruk dette som øyne sammen med to blåbær. Nese og føtter er gulrot.

Jeg la til hjerteskiver med skinke ettersom dette er så godt sammen med egg. Bruk gjerne også en skinke på uglen under egget slik at du får pålegg på hele skiven. Lykke til!

I love eggs in the morning, especially on a good slice of bread! Do you have a child who likes this- then this creative breakfast is perfect:Owl-breakfast. All you need is bread, eggs, to blueberries for the eyes, carrot for the nose and legs and ham if you want something salt! You could also use the ham on the bread and put the egg on top. Sweet, healthy, fun and creative! 😉 

SAMSUNG CSC

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*