Om meg

Hei- velkommen til Creative Fun 4 You!12615728_10153754879081900_2154738067652620872_o

Jeg heter Elsa, er 25 år gammel og kommer fra Bergen, som er byen i mitt hjerte:-) Jeg er student, og har studert i Bergen, men også i England og nå i Ås. Helt fra jeg var liten har jeg elsket alt som er kreativt, og interessen for dette har bare økt med årene. Når jeg ikke studerer elsker jeg derfor å bruke tid på min store hobby som er å lage kreative ting og ikke minst lage kreativ mat.

For en stund tilbake bestemte jeg meg for å lage en blogg. Bloggen skulle være for DIY (gjør det selv) prosjekter som skulle være enkle men kreative. En stund etterpå opprettet jeg en instagram profil med samme navn som bloggen (@creativefun4you) for å vise litt hva jeg la ut.
Det som startet med DIY prosjekter gikk rakst over i kreative matbilder. Det var dette folk likte å se og det var dette jeg fikk best respons på, både fra norske og utenlandske følgere. Creative Fun 4 You er i dag derfor hovedsaklig en matblogg med fokus på kreativ mat, men med innslag av andre kreative tips til fest, høytider osv.

En viktg ting for meg er at det jeg lager ikke skal være for vanskelig å kopiere, at det skal være kreativt og morsomt og at folk i alle aldre kan lage det jeg ligger ut. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer:-)

creativefun4youelsa@gmail.com eller på facebook: creativefun4you

Håper du finner noe du liker,

Klem fra

Elsa