Appelsin-bordkort

Appelsin-bordkort

 Bordkort trenger ikke være vanskelig å lage. Det finnes så utrolige mange måter man kan lage litt mer kreative bordkort- som ikke nødvendigvis trenger å være kun av papir. Du kan bruke frukt, som f.eks. appelsin slik som jeg har gjort her. Dette er ikke bare en enkel måte å lage bordkort, men det tar ikke lang tid og det blir flott som bare det! Litt utenom det vanlige. Appelsinen har en litt knall farge, slik at den tilfører litt liv til bordet om du velger å ha resten i nøytrale farger.
Alt du trenger er:
♥ Knappenåler
♥Grønn papp
♥penn
♥Appelsin
♥Saks
Klipp ut blader av grønn papp/papir, og skriv navnet til gjesten på bladet. Fest med knappenål på toppen av appelsinen. Så enkelt kan det gjøres;)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*