Hjerteformet egg

Hjerteformet egg

IMG_4044
Her kommer en superkreativ frokost som passer perfekt til farsdag, morsdag, valentines day eller en hvilken som helst dag hvor du vil gi noen en frokost fra hjertet ♥ Lag et hjerteformet egg. Dette er en søt overraskelse enten det er til frokost, lunch, middag eller kvelds. Så enkelt kan det gjøres. Alt du trenger for å lage dette er: egg, en papp-kartong f.eks. en melkekartong, saks og en kulepenn-formet gjenstand. Dette kan enten være nettopp en penn eller blyant, eller noe som ligner. Jeg brukte her en visp som du bruker i en elektrisk miksmaster.
IMG_1438
Kok eggene til de er hardkokt.

Klipp ut en del av en kartong, slik at du får en «brett» på midten

Skrell egget mens det er varmt. Legg  egget i kartongen. Press så ned en penn/visp eller en annen gjenstand av lik form, ned i midten av egget. Press forsiktig ned mens du samtidig klemmer forsiktig på sidene av egget. La egget kjølne seg ned.

Når det er avkjølt er det bare å kutte i vei! Jeg brøvde eggedeler først, men funket ikke så bra grunnet formen på egget. Om du ikke har en god eggedeler, bruk gjerne en kniv! Og husk å skjære i riktig retning slik at du får hjerter!
IMG_4053
IMG_4045
IMG_4057

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*