DIY Solseng-med parasoll-bordkort

DIY Solseng-med parasoll-bordkort

Noe av det som er så gøy med bordkort er at du kan lage dem på alle slags måter. Det finnes ikke et fasit svar. Denne gangen vil jeg derfor vise et eksempel til f.eks. et bryllup, bursdag eller noen som kanskje skal flytte til varmere strøk. Lag dine egne kreative solseng-med parasoll-bordkort. Om du skal lage mange er disse perfekt. Koster svært lite, og er enkelt å lage i store mengder uten at det er for tids-krevende. Alt du trenger er:papp, saks, tusj og små drink-paraplyer.
Klipp først ut remser av papp.

Bøy papp-biten og lag et hull i bretten med paraplyen. Skriv navnet på gjesten nederst på papp-biten.

 

Stikk paraplyen i hullet- og vips! Dine egne, litt mer, eksotiske hjemmelagde bordkort!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*