Eple-bordkort

Eple-bordkort

IMG_3219Kun fantasien setter grenser for hva du kan bruke som bordkort. Alt fra mat, til ting, til papir- alt kan brukes. Om du lager dem selv kan du gjøre det billig men fremdeles morsomt og kreativt! Denne gangen har jeg laget et eksempel på hvordan du kan bruke epler som bordkort. Disse bordkortene passer perfekt nå som høsten kommer. Enten du skal ha høstbryllup, bursdag eller konfirmasjon- disse passer til alt. Husk imidlertid på å ikke ha dem for nærme snittblomster for lenge- forkorter levetiden!

Alt du trenger er epler i den fargen du selv ønsker, knappenåler,saks,penn og grønn papp.

Klipp ut blader til eplene av den grønne pappen. Skriv på navnet til gjesten, og fest «bladet» med en knappenål ved roten. Søte, kreative og super-enkle å lage! Lykke til ♥♥

IMG_3220

IMG_3217 IMG_3214 IMG_3218 IMG_3216 IMG_3213 IMG_3221 IMG_3222 IMG_3223

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*