Tips til James Bond-tema Fest

Tips til James Bond-tema Fest

Hvem liker vel ikke James Bond? Jeg kan tenke meg at de aller fleste har sin favoritt film, og sin favoritt til å spille 007-agenten. Min bror, som er stor Bond-fan, bestemte seg i år for å ha James Bond- tema i sin bursdag. Det er kanskje flere som har tenkt samme tanke, og det skjønner jeg. Selv om det er en tema fest, kan man likevel kle seg i flotte klær og se nydelig ut- litt mer «eksklusivt» tema vil jeg si. Men en ting er klærene, en annen ting er dekorasjoner. Hva gjør man?
Man trenger nemlig ikke bruke masse penger på dekorasjoner til en Bond fest. Man kan gjøre så utrolig mye gøy selv. Dette gjør det billigere og gjør at du kan lage ting selv som du ikke nødvendigvis finner i butikkene. Her kommer litt tips og inspirasjon til hva du kan gjøre på din James Bond fest:

1. Lag plakat med plass til fjes i midten

Bruk en plakat, og fargelegg med svart tusj. Klipp ut hull i midten hvor James Bond egentlig står, slik at du kan ta bilde med gjestene dine sine fjes i midten. Min bror lagde denne, synes det var en sykt kreativ ide, og alle elsket den! Super gøy i alle aldre!

2. Finn fram Martini-glassetHva er vel mer James Bond enn dette? Om man ikke liker oliven, hvorfor ikke bruke en drue eller en annen fruktbit?

3. Bruk mye gull, sølv og svarte fargerPynt bord, tak og vegger med ballonger, glitter og alt mulig i svart, gull og sølv. 

4. Lag 007- kakeTil bursdagen lagde vi en brownie- enkel fra toro! Men for å gjøre litt ekstra ut av det klippe vi ut en sjablong av vanlig papir med 007-logoen. Legg papiret ned på kaken, og dryss melis over med en sil. En super enkel måte å gjøre kaken litt mer «James Bond».

5.  Brett «James Bond» ServietterDenne skjorte-servietten fant jeg for ikke så lenge siden og synes den var såå kul. Om man klipper ut en liten papirsløyfe passer denne perfekt til James Bond fest. Hvordan du bretter skjorte serviett ser du HER

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*