Påskehare- serviett til påske

Påskehare- serviett til påske

Påsken kommer nærmere og nærmere. Du skal kanskje ha middagsbesøk eller noen over på et lite kaffe besøk. Her kommer en serviett som passer perfekt til nettopp dette- en påskehare. Ikke bare er den morsom, men det er ikke så vanskelig å lage den som man kanskje tror. Når man først har gjort en er det lett å lage en til. Jeg har prøvd å brette denne med både store, normale og små servietter. For å få best resultat og for at det skal holde seg anbefaler jeg å bruke en stor serviett.
Slik gjør du:
 Brett den helt ut.
Brett den så i to ved å brette mot deg.
Brett den en gang til i to mot deg.
Brett de to kantene på hver side ned langs midten.
Brett så opp de nederste hjørnene opp mot midten.
Brett så igjen kantene på siden inn mot midten.
Snu servietten opp-ned og snu den på andre siden.
Brett kanten på bunnen opp.
Brett den så inn langs midten.
Åpne servietten foran og form ørene.På baksiden har du nå to tupper. Fest den ene tuppen i den andre. Om du bruker en liten serviett vil dette være vanskelig og det kan være den spretter opp igjen. Bruk da eventuellt noe til å feste den med, en mini-klesklype eller en liten teipbit (litt juks men men).
Sett den på en fat og vips! Så enkelt og gøy. Håper det var forklart greit,lykke til!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*