Sommerfugl Bordkort

Sommerfugl Bordkort

IMG_3165

Selv om sommeren går mot slutten, så betyr ikke det at man ikke kan skape litt sommerfølelse inne. Denne gangen har jeg blitt inspirert av den nydelige sommerfulgen til å lage noen søte bordkort. Alt du trenger er papp i den fargen du selv ønsker og en penn. Klipp ut sommerfugler i den størrelsen du selv vil ha, skriv på navnet til gjesten og stikk den så ned i gaffelen. Jeg tenkte på en dåp eller et bryllup når jeg lagde mine. Derfor knøt jeg en liten rosa sløyfe rundt kniven og gaffelen- bare for det lille ekstra. Er det f.eks. til en dåp for en gutt blir det like nydelig med lyseblått.

Håper du fikk noen ideer

IMG_3172

IMG_3162IMG_3163

IMG_3164IMG_3166

IMG_3167IMG_3171

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*