Søte dåpskjole-servietter til dåp og babyshower

Søte dåpskjole-servietter til dåp og babyshower

Våren nærmer seg, selv om jeg føler at våren allerede har kommet med den deilige solen. Våren er en veldig populær årstid for både bryllup og dåp. Det er kanskje ikke så rart. Solen smelter vekk de siste snø-flekkene, blomstene kommer fram og livet «starter» igjen. Alt blir så flott. Du skal kanskje ha en dåp selv, eller babyshower? Her kommer i alle fall en serviett som jeg synes passer perfekt- nemlig en liten kjole-serviett med sløyfe. Her brettet jeg med en hvit serviett slik at det minner om en dåpskjole. Det blir imidlertid like flott med en farget serviett om du skal bruke den i en annen anledning.
Slik gjør du det:
Brett en serviett i 2
Brett så hver av lang-sidene inn mot midten.
Brett den så igjen i 2
Om du bruker en veldig stor serviett som jeg gjorde her, kan du klippe den på midten slik at du kan lage to kjoler av en serviett.
Klipp en rettvinklet trekant på den siden hvor du kan Åpne servietten- altså ikke på den siden hvor bretten er. Da får du kun et hull i midten- slik som jeg fikk på bildet under min første gang (jeg ville bare vise hvordan du klipper). Klipp som vist på bildene under, men husk- på den siden hvor bretten er ÅPEN. Bilde nr.3 under er helt riktig!
 Slik skal den se ut!
Bruk så det sløyfebåndet du selv ønsker til å lage en liten søt sløyfe. om det er dåp passer rosa og blått perfekt! Og så nydelig de ble! Håper du liker dem like mye, lykke til!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*