Brett vivfte-serviett med blomst til vårfesten

Brett vivfte-serviett med blomst til vårfesten

Våren/sommeren har kommet for fullt. Vi kan vel egentlig si at vi i det siste har hatt mer sommer enn vår, men det endrer seg sikkert snart igjen. Uansett så er vi på vei inn i våren, med blomster, konfirmasjoner og selvfølgelig 17.mai! Derfor tenkte jeg at jeg skulle vise en super-enkel serviett som ikke bare tar» to sekunder» å lage, men som også passer perfekt til alle begivenheter som skjer nå fremover. Kanskje er det fest, bursdag, konfirmasjon, bryllup eller til nasjonaldagen. Denne kan brukes til alt! Alt du trenger er servietter, blomster (disse er falske prestekrager fra IKEA), hyssing og saks! Om du skal lage mange servietter i god tid før besøket, er det kanskje best å bruke falske slik at de ikke visner. De har nå mange nydelige falske blomster til våren hos IKEA til en billig penge! 

Slik gjør du: 
Brett først hele servietten som et trekkspill. Knyt så en hyssig hardt rundt litt nede på bunnen av servietten som vist under. Fest så en blomst i hyssingen på fremsiden- og vips! Vår-serviett klar til bruk!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*