Norsk Flagg-Pai

Norsk Flagg-Pai

En liten kreativ vri på den «vanlige» bær-paien. Siden det snart er 17.mai er det vel passende med en 17.mai flagg-pai. Denne gangen prøvde jeg en ny paideig-oppskrift, fra flinke Fru Timian. Oppskriften finner du HER. Jeg fikk litt deig til overs så da lagde jeg en flette-krans til å ha rundt 🙂

Fyllet er kun frosne blåbær og jordbær. Vanligvis pleier jeg å ta en skje med potetmel/maizena, men denne gangen prøvde jeg uten og det gikk helt fint 🙂

Server paien gjerne når det har kommet rett ut av ovnen med litt vaniljeis 😉 Bedre blir det ikke!

Lag tynne strimler og legg akkurat over skillet mellom blåbærene og jordbærene.

Jeg lagde en liten flette rundt men dette er jo kun om man vil!

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*