Kreativ frokost med fersken

Kreativ frokost med fersken

Fersken fra boks er noe jeg som oftest bruker i en fruktcocktail eller til dessert-gjerne med litt is. Men fersken er like god til for eksempel frokost. Ikke bare er den god og sunn men den knalle fargen gjør den kjedeligste skiven litt mer fresh. Her har jeg laget to eksempler som er enkel å lage og tar ikke så lang tid 🙂

«Speilegg»

En morsom ide er å lage et «speilegg». Her er «eggeplommen» en halv fersken, mens eggehviten er kremost. «pepper» kan være valmuefrø eller mørke sesamfrø. Jeg måtte kutte litt av ferskenen etersom den var litt stor. I bunn brukte jeg et polarbrød, men her kan man også bare bruke en vanlig skive.

«Fisk»

 En søt liten fisk. Her har jeg også brukt polarbrød i bunn. Pålegg er peanutsmør, med banan og blåbær som øye. Fiskehalen er en halv fersken som du skjærer til en hale, og munnen er også litt fersken (Laget av restene av halen). Også en frokost som tar kort tid å lage, men smaker kjempegodt!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*