4th of July- dessert

4th of July- dessert

fullsizeoutput_1a57

Jeg elsker nasjonaldager, og selv om ingenting topper 17.mai så er det alltid artig å se hvordan andre land feirer sine dager. Siden jeg er så utrolig fascinert av USA så måtte jeg nesten lage en amerikansk versjon av min 17.mai dessert som jeg lagde til 17.mai- du kan lese mer om den HER.

Alle ingrediensene og fremgangsmåten er ganske lik 17.mai desserten, forskjellen er bare at lagene skal være tynnere. Jo tynnere lagene er, jo raskere stivner de i kjøleskapet, så jeg lot bare den røde geleen bare stå i kjelen hele tiden mens jeg helte oppi litt og litt i glassene, slik at den ikke stivnet. Panna cottaen lagde jeg i små porsjoner til hvert lag siden man ikke trenger så mye til hver stripe.

Stjernene er laget av eple, som jeg kuttet ut med en stjerne-utstikker.Toppet det med noen blåbær i hvert glass 🙂

Ha en flott feiring <3

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*