Kreative Påskehare-muffins

Kreative Påskehare-muffins

_MG_5263

Skal du bake noe kreativt i påsken (eller bare vil ha noen søte muffins) så er disse påskehare-muffinsene midt i blinken!  Jeg er alltid opptatt av at kreativ mat ikke trenger å ta lang tid, noe som disse er bevis på. Muffinsene er vaniljemuffins og jeg bruker samme oppskrift hver gang jeg lager muffins- den slår aldri feil. Oppskriften finner du Her.

Til pynt har jeg brukt melis, kokos, marshmallows og smarties(/nonstop). Lag først melis som du smører på muffinsen. Strø så kokos over, eller ha kokos i en liten skål hvor du dypper muffinsen slik at kokosen fester seg til melisen.

Ørene er laget av marshmallows. Ta en marshmallow og klipp den diagonalt med en saks. Ørene stå av seg selv på muffinsen, men du kan gjerne ta litt melis under slik at de fester seg. Fest til slutt en liten rosa nonstop/smarties frempå muffinsen som snute 🙂

_MG_5259

_MG_5262

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*