Juletre-kokosmakroner

Juletre-kokosmakroner

_mg_3147

Kokosmakroner er alltid en slager om julen. Men i år når jeg skulle lage en porsjon ville jeg lage kokosmarkoner med en liten kreativ vri. Resultatet ble juletre-kokosmakroner! Det eneste man gjør forskjellig fra en vanlig oppkrift er å tilføre grønn konditorfarge. Jeg brukte : Pea Green, Paste colour fra Panduro. Dette er konditorfarge i gelé form slik at det ikke kommer noe mer væske i røren.

Jeg bruker samme oppskrift på kokosmakroner hvert år som jeg synes er den beste, så om du ikke har en oppskrift kan du finne min Her. 

Når du har laget røren ferdig tilsetter du litt grønn konditorfarge. Den jeg har brukt er veldig sterk på farge så du trenger ikke bruke så mye. Jeg brukte 1/3 av en teskje. Rør godt.

_mg_3098

Form kokosmakronene som et lite tre/kjegle.

_mg_3103

Klipp ut små stjerner av gul papp eller papir. Du kan også bruke f.eks. spiselige stjerner men det hadde ikke jeg tilgang på så da laget jeg mine egne.

Jeg synes de ble sååå stilig, og ikke minst så var de kjempegode!

_mg_3138

_mg_3145

_mg_3147

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*