Isbjørn fotavtrykk-muffins

Isbjørn fotavtrykk-muffins

_mg_3010

Disse isbjørn fotavtrykk muffinsene passer perfekt nå om vinteren. Enter du skal ha bursdagsbesøk, julebesøk eller bare familie besøk- alle kommer til å elske disse! Selve muffinsen er kun en enkel oppskrift på vanilljemuffins som jeg alltid bruker! Oppskriften finner du Her.

Som pynt har jeg vanlig melis, kokos, svarte nonstop og oreo kjeks. En oreokjeks vrir du i to og fjerner det hvite  fyllet. Om du ikke har nonstop kan du f.eks. også bruke rosiner, sjokoladeknapper/sjokolade eller lakris. Legg alt på litt kjapt når melisen ikke har stivnet helt slik at det henger fast!

_mg_2939

_mg_2946

Jeg liker best muffins med ikke så alt for mye kremost/frosting på toppen for da synes jeg det fort kan bli litt kvalmende. Derfor bruker jeg bare vanlig melis, gjerne med noen dråper sitron for å gi den litt syrlighet.

Man må ikke ha kokos på heller- dette er kun for å få det til å se litt ut som fotavtrykk i snøen 😉 Men de smaker like godt uten! Så enkelt kan det gjøres 🙂

_mg_3006

_mg_3012

_mg_3010

 

One Comment

  1. I have noticed you don’t monetize creativefun4you.com, don’t waste your traffic, you can earn additional
    cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website
    (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*