Kreativ frukt i julen

Kreativ frukt i julen

_mg_2509

I julen spiser man som regel litt ekstra godteri og julekaker- og så klart skal man kose seg tenker jeg! Noe av det beste med julen er nettopp maten. Men i mellom alle søtsakene så synes jeg det er deilig med noe litt friskt, og da gjerne frukt. Siden det er jul så har jeg laget noen ideer til hvordan du kan lage kreativ julefrukt som passer like godt til barn som til voksne. Alle liker litt morsom mat- og når den i tillegg er kjempesunn så er dette super snack for alle.

♥ Ananas-Snømann

Så enkelt, så godt og så sunt. Her har jeg brukt en ananas skive, blåbær og litt gulrot.

_mg_2507

_mg_2482_mg_2509

♥ Vannmelon-juletre

Okei, så er ikke vannmelon det første man tenker på i julen. Jeg lagde denne for en stund tilbake når jeg pluttselig fikk litt jule-spirit. Men du kan bruke samme prinsipp som jeg har gjort under og lage et juletre med mange andre frukter som er rund, som f.eks. ananas, epler (for litt midre juletrær), mango osv.

img_3505

Appelsin med nellik

Dette er mer noe man kan ha det gøy med. Det finnes så mange forskjellige mønstre man kan lage med nellik som f.eks. et hjerte- og så lukter det så utrolig godt samtidig! Skikkelig jul! ♥

_mg_2491

_mg_2498

_mg_2503

_mg_2494

♥ Juletrær av pære

Her har jeg kun brukt pære, blåbær som snø og litt ananas som en stjerne.

_mg_2471

Appelsin-juletre

Er det en frukt det spises mye av i julen så er det appelsin! Så hvorfor ikke lage verdens enkleste appelsin-juletre. Her har jeg kun brukt appelsin, men du kan også har litt bær på bunnen om du vil ha litt ekstra 😉

_mg_2588

_mg_2595

_mg_2589

Ananas-reinsdyr

Her har jeg brukt ananas, en cherrytomat og blåbær til øyne. Kjempe enkelt!

_mg_2480

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*