Kreativ julegaveinnpakning med pepperkaker

Kreativ julegaveinnpakning med pepperkaker

_mg_2133

Det trenger ikke å være så vanskelig å gjøre en julegaveinnpakning litt mer koselig og kreativ. Her er et eksempel hvor du kan bruke pepperkaker som litt ekstra pynt når du skal pakke inn gaver. Disse hjertene kjøpte jeg faktisk på europris og pyntet dem med melis. Dette er et alternativ om du ikke har tid til å lage pepperkaker fra bunn. Hvis du vil lage en pepperkakedeig fra bunnen, så bruker jeg denne oppskriften HER. Jeg merket at det kom litt fett-merker fra den ene pepperkaken- det er jo tross alt mye smør i en pepperkake. Så bruk gjerne cellofan utenpå gaven slik at du beskytter litt ekstra- pluss at alt ser mye finere ut med cellofan etter min mening:-) Jeg pleier å kjøpe cellofan på TGR eller Søstrene Grene!

Melis glasuren lager jeg av en eggehvite og melis. Jeg bruker ikke sprøytepose men lager et enkelt kremmerhus av bakepapir som jeg fester med litt teip. Funker supert! Jeg lagde litt forskjellige mønster for å lage litt variasjon. Bind pepperkakene rundt gaven med litt fint silkebånd og litt grønt om du har det tilgjengelig. Så enkelt, men så flott. Lykke til!

_mg_2157

_mg_2151

_mg_2147

_mg_2128

_mg_2132

_mg_2140

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*