Grønnsaks-juletre med dipp

Grønnsaks-juletre med dipp

img_8874

Om julen blir det som oftest en god del usunn mat, gjerne i form av julekaker og mye godteri. Skal du ha julebesøk og ønsker å servere noe litt mer sunt men samtidig kreativt? Da er dette grønnsaks-juletreet med dipp perfekt. Jeg så denne ideen på nettet og måtte prøve det selv. Ikke bare er det kjempelett å lage, men det smaker også supergodt, og det skader vel heller ikke at det er kjempesunt.

Du kan bruke nesten hva som helst av grønnsaker for å lage et juletre. Jeg brukte brokkoli som base. Så er det bare å pynte med det du vil. Jeg har brukt rød og gul paprika, cerrytomat, søtpotet, gulrot, blomkål som snø og litt mais. Selv elsker jeg holiday dipp som jeg blander med ekstra lett rømme. Men dette er smak og behag.

Server denne på neste julekveld med venner eller julebesøk- den kommer garantert til å falle i smak. Alle synes det er deilig med et lite avbrekk fra sukker og kaker 😉

img_8860

img_8863

img_8876

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*