Søte DIY Reinsdyr kopper til jul

Søte DIY Reinsdyr kopper til jul

img_8814

Skal du ha julebesøk med mange barn? Da er disse reinsdyrkoppene en perfekt idé. Disse er så enkel å lage at barn enten kan lage sin egen, eller så kan du lage dem på forhånd. Uansett kommer disse til å bli veldig populære. Alt du trenger er:

♥Plastkopper (jeg kjøpte disse på REMA1000)

♥En svart sprittusj

♥Litt rød papp/papir (jeg kjøpte min røde papp på Panduro Hobby)

♥Lim

Øyne og gevir tegner du bare på med sprittusjen. Så klipper du ut en liten nese og limer på koppen. Enklere blir det nesten ikke. For å gjøre reinsdyret brunt kan du servere sjokomelk som jeg har gjort. Serverer du varm kakao må du passe litt på siden plastkoppene ikke er så veldig tykke. Lykke til 🙂

img_8801img_8818

Bruk også gjerne noen fine sugerør. Disse er fra kremmerhuset 🙂

img_8807img_8806

img_8822

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*