Kreativ julegaveinnpakning med papp

Kreativ julegaveinnpakning med papp

img_8549

Jeg elsker en kreativ innpakning, uansett om det gjelder julegaver eller andre gaver. Men om julen er det ekstra mye gøy man kan gjøre med utsiden av en pakke. Selv om utsiden av en gave som regel blir kastet vekk, så blir helheten av en gave så mye bedre om den er fin innpakket…etter min mening 😉

Her er noen ideer hvor du kun trenger litt papp i forskjellige farger, lim og en saks 🙂

Juletre

Klipp ut tre trekanter som vist under og lim dem sammen: trekant i midten,nr.2 går over nr.3, nederst, og nr.1(øverste) går over nr.2. Klipp ut en gul stjerne som limes på toppen, og litt brun papp som er stammen. 

img_8523

img_8528

img_8530

Reinsdyret Rudolf

Denne ideen så jeg på pinterest så jeg måtte bare lage min egen versjon. Gevirene tegnet jeg først med blyant på brun papp før jeg klippet ut. Øyne er laget av litt hvit og svart papp og så må jo Rudolf ha en stor og fin nese 😉 

img_8549

img_8547

Kristtorn 

Grønn og rød papp. Jeg laget en mal for bladene og klippet ut i grønn papp. Lag noen røde små sirkler så er du ferdig. Lim så alt sammen med litt lim. Så enkelt, men så fint 🙂

img_8539

img_8545

img_8536

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*