Søte DIY snømann-kopper

Søte DIY snømann-kopper

img_8689

Søte snømann-kopper som passer perfekt for både store og små i vintertiden og mot jul. Det trenger ikke være så vanskelig å gjøre et julebesøk litt mer kreativt. Disse koppene kan alle lage og det tar ikke lang tid heller. Alt du trenger er:

♥ Plastkopper (jeg kjøpte disse på REMA1000)

♥ Litt orange papp

♥ Limstift

♥ Svart sprittusj

img_8691

Øyne og munn tegner du rett på koppen- små rundinger;) Nesen klipper du ut av den orange pappen og limer på med litt lim. Enklere blir det nesten ikke! For å gjøre snømannen helt hvit brukte jeg melk i glasset, men det finnes jo også brus eller saft som er litt hvit som du heller kan bruke 🙂

Server gjerne med noen fine blå sugerør! Disse er fra Kremmerhuset 🙂

img_8700

img_8688

img_8697

img_8693

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*