Spindelvevkake til halloween

Spindelvevkake til halloween

img_7641ee

Skal du lage en kake til halloween som ser utrolig stilig ut og ikke tar langt tid å pynte så er denne spindelvev-kaken tingen for deg. Jeg har pyntet en rund kake, men spindelvevmønsteret kan lages på det meste som f.eks. langpanne, formkake eller muffins. Smaken bestemmer du selv. For meg er sitronkake alltid en sikker vinner med deilig sitron-melis på toppen. Men andre kaker som passer perfekt med litt melis er f.eks. kanelkake, krydderkake osv.

Spindelvevet er kun laget av melis, men her er det jeg brukte for å få mønsteret:

♥Melis

♥Svart konditorfarge (fra f.eks. pandoru hobby)

♥Tannpirker (uten smak) eller annen spiss gjenstand

♥ Sprøytepose/kremmerhus/brødpose

Bland først svart konditorfarge og melis i en skål og kun vanlig melis i en annen skål. Melisen må være passe tykk (ikke helt rennende). Du trenger ikke så mye svart melis ettersom du kun skal lage en lang strek, så lag mer hvit melis- dette skal dekke hele kaken. Gjør klar en sprøytepose/kremmerhus/brødpose til den svarte melisen.

img_7625

Dekk toppen av kaken(eller hele) med hvit melis laget av melis og vann (eventuellt med smak).

img_7626

Fyll så den svarte melisen i en brødpose (eller det du har) og klipp et lite hull. Veldig stort hull fører til veldig tykk strek. Start på midten av kaken og jobb deg ut mot kanten.

img_7627

Bruk så en spiss gjenstand og dra streker forsiktig i melisen fra midten og ut mot kanten av kaken.

img_4728

Så lett men likevel så stilig. Pynt gjerne med noen edderkopper enten av plast (vask) eller så kan du lage edderkopper ut av sjokolade eller annet godteri.

img_7634nmn

img_7633

img_7637dd

img_7638tvt

img_7641ee

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*