Halloween-gresskarkopper

Halloween-gresskarkopper

img_7187vv

Det enkle er ofte det beste. Mange skal sikkert feire halloween i år, enten du er liten eller stor. Men en ting har alle fester til felles når du skal servere noe til mange- det bør ikke ta for lang tid og heller ikke være for mye styr. Disse gresskarkoppene er perfekt til halloween. Ikke tar det lang tid å lage, ikke er det vanskelig og likevel blir det kult!

Alt du trenger for å lage gresskarkopper er:

♥ Plastkopper

♥ Svart spittusj

♥ Orange drikke f.eks. juice, brus, saft

Ta en og en kopp og tegn på gresskarfjes. Sett dem utover på bordet slik at tusjen tørker noen sekunder og fyll med valfri orange drikke.

img_7173ss

For å lage litt sunnere drinker kan du gjerne servere orange sukkerfi saft som f.eks. fun eller zeroh, sukkerfi orange brus som f.eks. fanta eller en appelsinjuice uten for mye sukker. Koppene er så kule i seg selv, så både små og store kommer nok til å elske disse selv om det er noe sukkerfritt innhold 😉

img_7184tt

img_7178sa

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*