Spøkelsesbananer- sunn snack til Halloween

Spøkelsesbananer- sunn snack til Halloween

img_7259

Halloween feiringen blir bare større og større her i Norge. I tillegg til store fester med skumle kostymer så ønsker man gjerne å servere kreativ halloween mat. Siden det blir nok godteri og sukker så kan du gjerne servere en sunnere type halloween-snack i form av bananspøkelser. Disse passer perfekt til en fest med mange barn, men vil nok slå an hos de fleste voksne også 😉

For å lage spøkelses-bananer trenger du:

♥Bananer

♥Rosiner eller smeltet sjokolade/sjokoladeknapper

Du kan få 2 spøkelser ut av en banan ved å dele den på midten. Jeg har denne gangen brukt rosiner som øyne og munn. Du kan bare trykke dem lett inn i bananen eller eventuelt bruke litt melis f.eks. for å få litt bedre feste. Men har du litt ekstra tid vil det imidlertid se enda bedre ut med sjokolade. Enten sjokoladeknapper som enkelt kan festes i bananen med den spisse tuppen inn, eller ved å smelte sjokolade over vannbad og bruke dette til å sprøyte på øyne og munn. Ved å bruke den siste metoden er du sikret av ingenting faller av 😉

img_7251

Legg bananene i en skål eller på et fat, og server raskt etter de er ferdig laget for å unngå at de blir brun. Eventuelt kan de oppbevares litt i kjøleskapet før du serverer 😉

img_7261

img_7253

img_7254

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*