Vannmelon-kake

Vannmelon-kake

img_7533

Denne kaken er perfekt for alle vannmelon-elskere der ute. Ikke bare er den kjempegod, men en sunnere «kake» finner du ikke. Kaken jeg snakker om er vannmelon-kake. Det er jo strengt talt ikke en ekte kake, men denne vil nok likevel slå ganske bra an på de fleste kakebord.

Selve kaken er kun laget av vannmelon. Pynten på toppen bestemmer du selv. I tillegg til å pynte med frukt og grønt kan du jo også strø litt sjokolade eller kokos på toppen for å gi et lite hint av noe litt annet 😉

For å lage en vannmelonkake trenger du:

♥ 1 hel vannmelon ( kan bruke en halv også, da blir kaken litt lavere)

♥ En god kniv og skjærebrett

♥ Pynt som f.eks. bær, frukt, grønnsaker

Slik gjorde jeg:

Først skjærte jeg av toppen

img_7507

Så skjærte jeg av den andre bunnen slik at kaken blir flat på begge sider. Denne delen var litt vanskelig så pass på alle fingre når du skjærer.

img_7511

Nå har du fått en flat kake

img_7512

For å få ut innmaten kan du enten skjære vekk skallet bit for bit eller ta en kniv og skjære ut innmaten innvendig. Dette gjorde jeg, og selv om det går fint ble det mye søl og gris (derfor klarte jeg ikke ta bilde samtidig hehe) så neste gang vil jeg nok skjære av skallet. Da unngår du også å miste mye vannmelon om du f.eks. skjærer ujevnt. Når du har fått ut innmaten er det bare å plassere på et kakefat og starte pyntingen 😉

Under har jeg pyntet med vannmelonkuler, druer, blåbær og gule cherrytomater. For å få vannmelonkuler kan du kjøpe vannmelonskje i flere butikker (ser ut som en liten iskrem-skje som du bruker for å få kule-is).

img_7519

Eller du kan pynte kaken med alt mulig… deilig uansett 😉

img_7564

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*