Regnbue-Vafler

Regnbue-Vafler

IMG_5095

 

Alle elsker en varm vaffel, og i alle fall om den ser ut som en regnbue 🙂 For å lage regnbuevafler lager du først bare en helt vanlig vaffelrøre. Så fordeler du røren i 4-5 skåler, jeg brukte 5 skåler. Videre tar du et par dråper konditorfarge i hver skål med ulike farger. Når du skal steke vaffelen må du jobbe litt raskt, best er det om røren er i sprøyteposer, men det går helt fint å bruke en skje også- det gjorde jeg! Jeg startet med den blå fargen i midten først, og jobbet meg utover kantene med nye farger.

Skal du lage veldig mange vafler så kommer nok dette til å ta litt tid, jeg lagde kun et par på gøy! Så dersom du skal lage mange ville jeg hatt sprøyteposer el.l.

Kjempemorsomt, kjempegodt og veldig kreative og fine vafler. Lykke til 😉

IMG_5067

IMG_5066

IMG_5068

 

IMG_5070

 

IMG_5085

 

IMG_5084

 

IMG_5094

 

IMG_5095

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*