Pirat-muffins

Pirat-muffins

IMG_4877

Pirat-muffins på 1-2-3. I år ville min bror ha pirat tema på bursdagen sin. Da måtte vi så klart også ha noen pirat-muffins. Det enkle er ofte det beste, så vi lager alltid helt enkle vaniljemuffins i våre bursdager med litt melis på toppen. Blir muffinsene for stor eller har for mye topping blir det ofte litt mye, så disse er alltid en slager hos oss. Oppskriften finner du Her. 

For å lage piratflaggene printet vi ut enkle piratflagg som vi fant på nettet. Klipp ut, og stikk en tannpirker eller et plast-sverd igjennom flagget og stikk ned i muffinsen.Vi brukte grillspyd for å lage flagget litt høyere;)  Så enkelt men så gøy! En slager!

IMG_4869

SAMSUNG CSC

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*