Lek med maten, Gyldenrug Polarbrød

Lek med maten, Gyldenrug Polarbrød


SAMSUNG CSC

Denne uken kom nyheten til Polarbrød i butikkene- det nye brødet Gyldenrug. Dette brødet ser litt anderledes ut enn de andre polarbrødene på markedet, ettersom brødet består av små «puter». Jeg elsker å bruke polarbrød når jeg skal lage litt kreativ mat (som dere kanskje har sett på instagram og på bloggen), så å få et nytt brød i hyllene er bare kjempegøy! Jeg har brukt litt forskjellig pålegg for å gi dere litt ulike ideer, og prøvd å lage enkle men morsomme skiver som heller ikke tar lang tid å lage. 

Dere kan også se alle bildene på hjemmesiden til Polarbrød. Der ligger det også ute en kjempeartig konkurranse nå hvor du kan vinne tur til fornøyelsespark i Norge for hele familien. Konkurransen går ut på å «leke med maten»- se mer HER. Jeg gleder meg til å se hvem som vinner, og kanskje finner du litt inspirasjon under 😉 Lykke til <3

REINSDYR

Her har jeg brukt Gyldenrug, avokado, fiskepudding, agurk, gul paprika og blåbær og et bringebær. Kjempegodt og sunt!!

SAMSUNG CSC

HELLO KITTY 

Denne søte matboksen passer perfekt til en lang dag på skolen eller barnehagen. Til å lage Hello Kitty har jeg brukt Gyldenrug, hvitost, 1 blåbær, gul paprika, agurk og jordbær. Resten av boksen er full av sunne grønnsaker 😉 For at alt ikke skal gli utover er det kanskje greit å ha litt matpapir mellom skivene og på toppen!

SAMSUNG CSC

SKILPADDE 

Her har jeg brukt Gyldenrug, litt sjokoladepålegg, banan, blåbær og litt agurk til munn 😉 Denne passer kanskje best til helgen, men du kan jo også bytte ut sjokoladepålegget med peanøttsmør eller en kremost.

SAMSUNG CSC

SOMMERFUGL 

Her har jeg brukt 1 Gyldenrug, avokado, skinke, gul paprika, litt salat, agurk og gulrot. Avokado passer perfekt som vinger når du skjærer den i skiver etter du har fjernet steinen, og det er ikke minst kjempegodt og supersunt! Bytt gjerne ut pålegg, og pynt med noe annet;)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

UGLER

Om du vil lage litt mindre porsjoner passer dette perfekt! Her har jeg laget små søte ugler med 2 Gyldenrug. Del hvert brød på midten. Her er det bare å bruke fantasien angående pålegg, men jeg har brukt leverpostei og kremost, agurk og blåbær til øyne, paprika til nebb, agurk til vinger og gulrot til bein.

SAMSUNG CSC

KLOVN

Jeg elsker å lage klovner, rett og slett fordi det er så lett! Man kan bruke så utrolig mye forskjellig. Til denne klovnen har jeg brukt 1 gyldenrug, skinke, grønne druer, jordbær, blåbær, bringebær, paprika og agurk. Dette er en del forskjellige ting, så du kan f.eks. bytte ut bringebæret med et jordbær, og og også bytte ut paprika-munnen med jordbær.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Gleder meg til å se hva dere kan lage med det nye brødet, tagg meg eller @polarbrod gjerne på instagram eller bruk #polarbrød #lekmedmaten eller #gyldenrug slik at vi kan få se hva dere lager 😉 Gleder meg 🙂  <3

One Comment

  1. Herlige bilder. Dette fikk jeg lyst til å forsøke også 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*