Innbakte pølser

Innbakte pølser

IMG_4186

 

Skal du ha fest eller vors for mange mennesker og vil lage enkel og god fingermat- ja, da er dette tingen! Innbakte pølser. Det tar kort tid å lage, du får mye mat og ikke minst så er det kjempegodt! I tillegg er det super fingermat ettersom det ikke er noe gris og kliss med det.

Alt du trenger er:

  • Pølser (jeg har brukt 1 pk grillpølser)
  • 1 pk butterdeig (du finner dette i frysedisken i de fleste butikker)

Husk å ta ut butterdeigen av frysen før du skal lage disse slik at den tiner! Jeg kuttet hver pølse i 3 biter, snurret litt butterdeig rundt hver bit og la dem på et stekebrett med bakepapir. Når du har gjort dette med hele pakken steker du de på 180 grader midt i ovnen i ca. 10-15 min (til de ser pølsene er ferdig og deigen gjerne litt gylden). Server dem i en skål/fat kort tid etter at du har stekt dem- da er de best 🙂 Perfekt fingermat til mange mennesker <3

IMG_4185

 

IMG_4188

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*