Lag din egen Gresskarlykt til Halloween

Lag din egen Gresskarlykt til Halloween

SAMSUNG CSC

Siden det snart er Halloween er det på sin plass med et ekte Gresskar som kan lyse opp i mørket. Jeg har alltid hatt lyst til å skjære ut et gresskar, så i dag gjorde jeg mitt første forsøk og jeg må si-det var mye lettere enn hva jeg hadde trodd! Om du ikke har gjort det før, men har lyst til å prøve- her er en enkel og grei fremgangsmåte:

SAMSUNG CSC

Bruk en kniv og skjær ut lokket på gresskaret

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bruk en skje til å spe ut all innmaten.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Bruk så en penn eller tusj til å tegne på gresskaret. Tegn det «ansiktet» du selv ønsker. Jeg lagde et ganske klassisk uttrykk:)

SAMSUNG CSC

Bruk så en kniv og skjær forsiktig ut mønsteret. Skallet er litt hardt så vær forsiktig med fingrene.

SAMSUNG CSC

Vips! Tenn så et telys som du plasserer i gresskaret!

SAMSUNG CSC

1 stk gresskar klar for Halloween! 😀

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*