Kreativ mat til Halloween

Kreativ mat til Halloween

SAMSUNG CSC

 

Nå er det ikke lenge igjen til Halloween og jeg gleder meg bare såå mye! Er det en ting jeg liker så er det utkledning og ikke minst masse godteri 😉 Siden Halloween har blitt mer og mer populært her i Norge, så er det sikkert mange av dere som skal feire det, enten om du har barn som skal kle seg ut eller om du er voksen og skal ha en fest. Uanset alder-alle liker kreativ mat. Derfor har jeg laget en samling av gamle og nye ideer til en kreativ Halloween. Håper du finner noen tips 😉

1. Her har jeg laget en appelsin-edderkopp. Kroppen trenger ikke bestå av 3-deler, holder egentlig med 2. Rosinene kan festes enten med litt melis, eller som jeg gjorde med tannpirker.

IMG_1415 IMG_2063 IMG_2064

2. Et gresskar av krokkodiller fra smågodt-avdelingen pluss 3 lakrisbåter og 4 grønne nonstop(kjøpte alt på Europris)SAMSUNG CSC

3. Lag en edderkopp skive med kremost, agurk og sukkererter 🙂 SAMSUNG CSC

4. Yoghurt med mango- formet som et gresskar. SAMSUNG CSC

5. Pirat-skive. Her har jeg brukt polarbrød med ost, tomat og agurk 🙂 SAMSUNG CSC

6. Dracula-yoghurt. Her har jeg brukt naturell yoghurt (her kan man velge en yoghurt med smak om man ønsker), det gule er mango, øyne og nese er blåbær og tenner er jordbær. SAMSUNG CSC

7. Ugle muffins. Disse må jo nesten være verdens søteste ugle-muffins. Det er kun vanlige sjokolademuffins (eller du kan lage vanilje-muffins med sjokolade-glasur) med oreo-kjeks som øyne og smarties/nonstop som øyne og nese 🙂 IMG_0601

IMG_0600

8. Hodeskalle-fruktfat. Her har jeg brukt pære, panan og blåbær. SAMSUNG CSC

9. Lag morsomme godteri-skåler med sjokolade-øyne. Disse kjøpte jeg nettopp fra søstrene Grene. De små koppene i plastikk kjøpte jeg fra Europris. SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Ha en super Halloween!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*