Minion-Omelett

Minion-Omelett

SAMSUNG CSCDagens forkost ble en Minion-omelett! De fleste har nok sett disse gule skapningene et eller annet sted! Minions ble mega-populær etter at filmen «Grusomme meg» kom ut. Jeg har forelsket meg litt i både filmen og Minions, så dagens frokost ble derfor en Minion-frokost!

Alt du trenger å gjøre er å lage en vanlig omelett som er litt rund i formen (jeg måtte forme den litt med kniv). Jeg bruker vanligvis 2 egg og en skvett melk. Brillen og øyet er laget av to salat-remser, 1 agurk-skive og 1 blåbær.

Munnen, øyenbryn og håret er også agurk.

 

IMG_0843

Server også gjerne med litt salat! Sunt og kjempegodt!

En frokost som passer perfekt for alle barn som elsker Minions like mye som meg- denne forsvant på 1-2-3! Ha en fortsatt fin dag! SAMSUNG CSC

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*