Polarbrød-bamse med egg

Polarbrød-bamse med egg

SAMSUNG CSCJeg elsker polarbrød, og spiser dette gjerne både til frokost, lunch og kvelds om jeg får bestemme. Jeg pleier alltid å velge enten fullkorn eller havre. Polarbrød kan være et godt alternativ til den vanlige skiven om man velger de litt mer grovere typene. En annen grun til at jeg elsker polarbrød er at de er så utrolig lette å lage kreative frokoster med.

Dagens kreative polarbrød er en bamse. Jeg lagde denne i samarbeid med Adams Matkasse. Alt du trenger for å lage denne søte bamsen er hamburgerrygg (eller annen rundt skinke) , 3 skiver av et kokt egg og litt agurk. Nesen og øyne er laget fra skallet til en agurk, mens munnen er kun skallet fra en tynne skive agurk. Om du vil fylle på med litt ekstra sunnhet, så kan du skjære opp gulrot i hjerter og ligge ved siden av! Perfekt for litt kresne barn- ingen kan vel si nei til denne her 😉

God frokost!

SAMSUNG CSC

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*