Pinnebrød

Pinnebrød

SAMSUNG CSCGrillsesongen er ikke helt over ennå- heldigvis! Hver gang jeg griller pølser på tur, har jeg nesten alltid med meg Pinnebrød. Det er superlett å lage, og du trenger bare hive deigen i en brød-pose så er du klar! Pinnebrød smaker ikke mye, men det er noe litt utenom det vanlige- litt mer kreativt enn vanlige brød og lomper.

Det er ikke alle som vet hvordan man lager pinnebrød, men jeg kan garantere at alle kommer til å elske det! Her kommer derfor en super lett oppskrift:

♥ 4 dl hvetemel

♥ 1⁄2 ts salt

♥ 1 ts sukker

♥ 2 ts bakepulver

♥ 5 ss matolje

♥ ca. 1,5 dl vann

Bland alt det tørre, og mix inn vann og olje. Deigen skal være en myk deig-konsistens-ikke klissete. Før du tar deigen i en brødpose, kan du ha litt ekstra olje rundt for å unngår at deigen klistrer seg i posen.

Når du skal grille: riv av en klump og trill den til en pølse med hennene. Snurr pinnebrødet rundt en pølse, eller bare rundt en pinne som vi gjorde på vår grilltur 😉 Når den løsner enkelt fra pinnen er den ferdig!

God grilling!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*