Påskehare av egg

Påskehare av egg

SAMSUNG CSC

 

I påsken kommer du sikkert til å spise et egg eller to til frokost. Jeg vil derfor vise en idé til hvordan du kan gjøre frokosten kreativ og morsom for barn i alle aldre, ved å lage påskeharer. Dette er så utrolig lett og tar kun 2 sekunder, men du kan være sikker på at alt blir spist opp. Du kan lage to påskeharer av 1 egg. Hardkok egget og la det kjølne seg ned litt. Legg egget i eggkutteren. To av skivene kutter du i to- dette blir ørene. To skiver egg brukes som hode og kropp, og en skive egghvite brukte jeg som bein. Fjes og hender er laget av gulrot og agurk. Salat brukes som gress.

Lykke til <3

2 Comments

  1. Herlige. Tusen takk for at du postet dette. Denne bloggen din gir meg virkelig inspirasjon

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*