Fargede påske-egg til frokost

Fargede påske-egg til frokost

SAMSUNG CSC

Påsken er rett rundt hjørnet, og noe av det beste med påsken er de gode,lange påskefrokostene. Her kommer en måte på hvordan du kan gjøre påskefrokosten mer kreativ- fargerike egg. Tilfør 10-12 dråper koditorfarge i vannet som du skal koke eggene i. Jeg kokte eggene til de ble hardkokt. Tilfør så et par dråper til med kontitorfarge i vannet mens du lar de ligge litt i vannet. Husk-jo mer vann du har i kjelen, jo mer farge trenger du for at det skal vises- dette må du se an 😉

Fargen setter seg kun på skallet. Bruk få farger eller mange forskjellige så får du en fargerik og nydelig skål med egg. Morsom påskefrokost for store og små. Lykke til! <3

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

4 Comments

  1. Så utrolig kult! Jeg må huske den oppskriften til påske! 😀

  2. Kjempefine. Hvor får man tak i slike farger? Jeg har bare funnet grønn, rød, blå og gul i butikkene. Skulle gjerne hatt litt flere farger å velge mellom.

    • Creative Fun 4 You

      Tusen takk 🙂 det er akkurat de fargene, rød, blå, gul og grønn som jeg også har brukt! Grunnen til at jeg har litt foskjellige nyanser er fordi det kommer an på hvor mye konditorfarge du tar i vannet når du koker eggene:) Ellers har de vel kanskje flere farger på butikker som Panduro 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*