Påskekyllinger av egg

Påskekyllinger av egg

SAMSUNG CSC

 

Som med alle andre feiringer, så gleder jeg meg alltid lenge før det faktisk skjer. Denne gangen gjelder det påsken. Jeg elsker å finne fram alle påskeharene og påskekyllingene, og ikke minst påske-egget! Det er ennå litt fram i tid, men jeg tenkte at jeg starter tidlig i år med å vise kreative og morsomme påske ideer slik at vi er forberedt når påsken faktisk kommer- tiden går fort.

I dag har jeg derfor laget en kjempeskjønn påskefrokost. Er det noe som hører med påsken så er det egg. Ikke bare er det kjempesunt men det finnes så utrolige mange måter man kan lage noe gøyt og kreativt med dem. Frokosten min i dag ble derfor påskekyllinger av egg. Jeg brukte to egg. Hardkok dem, og skjær et av dem i to langs midten, mens det andre egget ligger du i eggekutteren. Alt det orange er gulrot, mens øynene er små frø. Om du har linfrø passer disse perfekt!

Flere påske-mat-ideer kommer snart 😉 <3

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*