Hjerteboller

Hjerteboller

SAMSUNG CSC

 

Jeg elsker å bake, og ofte er det enkle ofte det beste. Til helgen har vi to dager mange gjerne kommer til å feire- Valentines day og Fastlavn 🙂 Hva passer vel da bedre enn Hjerteboller. Jeg lagde disse først og fremst som kos til Valentines day, men passer jo også perfekt til fastlavn. Oppskriften jeg brute finner du HER. Etter deigen er ferdig hevet, bruker du hendene til å forme dem som hjerter. Etterhev i ca.30 min, og stek dem så i ovnen. Dryss gjerne litt melis over til slutt, og server med deilig syltetøy.

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*