Skilpadde-bolle

Skilpadde-bolle

SAMSUNG CSC

 

Jeg elsker skilpadder. Så utrolig søte og rolige dyr. Jeg hadde lyst på noen enkle hveteboller i dag, og bestemte meg derfor å lage dem i skilpadde-form. De er kjempelett å lage, og ikke minst kjempegode å spise. Oppskriften er kjempelett- du finner den HER. Fremgangsmåten for å lage skilpaddene mine er slik:

Jeg lagde hode,bein og hale av litt deig og satte på. Jeg lagde øyne av rosiner, men disse falt av i ovnen 😛 Om du skal ha øyne- husk at deigen vokser myye i ovnen- rosiner på derfor stikkes godt inn!

SAMSUNG CSC

Bruk en kniv til å skjære linjer på ryggen- disse må være litt dype slik at de ikke forsvinner i ovnen. Pensle med litt egg- og vips!

SAMSUNG CSC

Perfekt bollekos til barnebursdag, skilpaddefest 😛 – eller som en morsom helgekos!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

3 Comments

  1. Hans Petter

    Aaaaaa, for en lekker bisk bolle. Elsker utsende. Smaker helt fantastisk. (brukte 123 pose boller) Men formen smakte 10x bedre!!!!!! Elsker dette<3

  2. Disse er så nusselige at man nesten ikke kan spise dem <3

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*