Gelé-Coctail

Gelé-Coctail

SAMSUNG CSC

 

Her kommer en morsom idé til neste barnebursdag- lag en gelé coctail. Det er ikke vanskeligere enn å lage vanlig gelé som du kjøper på matbutikken, men i stedenfor å lage geleen i former så lager du dem i cotail eller vinglass. Ikke bare blir det lettere å spise, men det ser også superbra ut! Disse gelé-coctailene passer også perfekt til en voksenbursdag! Da kan du skifte ut litt av vannet som du skal ha i for å lage geleen med litt alkohol! Husk imidlertid å la vannet avkjøle seg om du skal ha alkohol i slik at ikke alkoholen fordamper. Og ikke ha i for mye (skift 1-2dl vann med alkohol om du skal ha 5dl) ettersom du skal spise geleen. Da ønsker du ikke at den skal være for sterk!

For å gjøre det litt ekstra gøy kan du kjøpe ulike typer smaker gelé for å få mange forskjellige farger på glassene. Husk å la vannet avkjøle seg før du setter dem i kjøleskapet. Om vannet er for varmt kn du risikere at glasset sprekker. En mulig løsning er å bruke plastglass! Bruk noen coctail-paraplyer og eventuellt bær og godteri som pynt!

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*