Gulrot»pommes frites» og dipp

Gulrot»pommes frites» og dipp

SAMSUNG CSC

Å få barn til å spise grønnsaker er kanskje ikke alltid så lett. Iallefall ikke når det handler om å spise det som snacks på en lørdagskveld. Da gjelder det å være kreativ i måten man presenterer det på. Første steg som alltid hjelper er å kutte grønnsaker opp i mindre biter dersom den er litt stor i størrelse. Da blir det lettere å spise. Om du så har noe ekstra på siden blir dette snadder.

Min absolutte favoritt på lørdagskvelden er gulrot og holiday dipp. Ikke bare er det utrolig godt, men også super-sunt!! Jeg velger alltid ekstra lett rømme så sparer man mange kalorier men bevarer likevel smaken. Om man ikke liker denne dippen finnes det andre supre alternativ som vanilje kesam, en god yoghurt eller salsa.

SAMSUNG CSC

I tillegg til at gulrot og dipp er nydelig, så kan den nå presenteres på en kjempegøy måte med disse french fries papp-beholderne som jeg kom over på Clas Ohlson. Skjær opp massevis av grønnsaker, og server til barn eller venner på filmkveld, bursdager eller til helgen. På denne måten får man sin egen lille porsjon. Kjempemorsomt, sunt og utrolig godt. Løp og kjøp!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*