Julestjerne- DIY

Julestjerne- DIY

Ettersom tiden går, får vi alle en del doruller som er klare til å bli kastet. Men nå om julen kan du bruke dorullen til å utrolig mye. Alle har vel kanskje lagd en julenisse på skolen av dorull, eller et romskip eller tårn. Nå vil jeg vise en annen måte du kan bruke dorullen på. Til å lage din egen Julestjerne. Du kan selv bestemme størrelse og hvilken farge du vil ha. Dette er så enkelt at hvem som helst kan klare det, barn og voksne! Passer perfekt som aktivitet til juleverkstedet.
Alt du trenger er: doruller, glitter, saks, lim og limpistol/superlim.
Klipp opp dorullene i biter.
Dryss glitter i den fargen du vil på en avis. Påfør lim rundt kanten av dorullbiten og dypp i glitteret.
Du kan jo også dyppe bitene i forskjellige farger, så får du en flerfarget stjerne.
Lim så sammen delene.
Ha en kjempefin dag!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*