Julebrus-Pynt

Julebrus-Pynt

Du skal kanskje invitere venner og familie på julebesøk i julen. Da står spisebordet i sentrum i store deler av kvelden. Om man bruker litt tid på de små detaljene blir helheten så utrolig mye flottere. Et flott spisebord gjør at middagen smaker litt bedre- synes jeg da 😉 Du skal kanskje servere julebrus eller annen drikke? Hvorfor ikke også pynte flaskene. Her kommer noen tips til hvordan du kan gjøre litt ekstra ut av drikken også!
Denne nissen bruker vi hver jul. Kjempeskjønn, og også en super julegave.
Pynt med julekuler
Knyt en serviett- unngår eventuelle dråper som renner ned på duken.
Pakk flasken inn.
Knyt på en liten merkelapp hvor du kan skrive navn på!
God Jul.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*