NyttårsMuffins

NyttårsMuffins

Godt nytt år! Nyttårsfeiringer er forskjellig. Noen liker å ta det rolig, mens andre kjører på med en god fest. Uansett hva man gjør på nyttårsaften synes jeg det alltid passer godt med noen gode muffins. Denne oppskriften gir deg nydelige, hjemmelagde muffins- mild på smak og svært luftig! Siden jeg skal ha mine muffins med på nyttårsfesten vil jeg gjøre muffinsene mine klar for kveldens fest. De ble derfor dekorert som en klokke som tikker ned mot 12-slaget!
Jeg laget dobbel porsjon- noe jeg ofte gjør. Da får du litt over 2 brett med muffins- ca. 40-50 stk.
Til en ENKEL porsjon med verdens beste muffins trenger du:
  • 2 egg
  • 50 g smør (smeltet)
  • 2 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 dl melk (jeg brukte lettmelk)
Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca.10-15 min
Miks først egg og sukker godt til eggedosis. Bland inn bakepulver og vaniljesukker i hvetemelet. Sikt inn melblandingen i bollen og rør vekselvis inn melk og smør. Røren skal være litt tykk.
Jeg dekket mine nyttårs muffins helt med vanlig hvit glasur først. Bland gjerne inn et par dråper sitron i melisen for litt ekstra god smak.
Jeg brukte en tube med sjokolade for å lage tallene.
Håper det smaker!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*