Homer Simpson Kake

Homer Simpson Kake

Jeg har en bestevenninne som er the Simpsons-frelst. De fleste har sikkert fått med seg litt av serien. Handlingen utspiller seg i byen Sprinfield og handler om familien Simpson som består av faren Homer, moren Marge, Sønn Bart, datteren Lisa og babyen Maggie. Selv om jeg ikke kan si at jeg er like stor fan av serien, ønsket jeg å gi henne en kake som var inspirert av Homer Simpson. Noe av det jeg første tenker på når jeg tenker Homser Simpson øl og mat. Først og fremst en Donut. Derfor ønsket jeg å få en donut med i kaken.
Jeg fant en ypperlig form i skapet som kunne bli brukt som en gigantisk donut, og fant litt marsipan til å lage Homer med.
For å lage kaken tok jeg utgansgpunkt i en marmorkake, men inkluderte sitron slik at den fikk smaken til en sitronkake. Dette var første gangen jeg prøvde dette, men kaken ble mye mer luftig enn en sitronkake og ikke så fyldig grunnet at man har mindre sukker. Jeg ble fornøyd, tror hun ble det også!
Dette trenger du:
  • 175 g mykt smør
  • 2 1/2 dl sukker
  • 1 1/2 dl melk (jeg brukte lettmelk)
  • ca. 4 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts vaniljesukker
Jeg brukte en rund form med hull i midten. Stekes på nederste rille på 175 grader i ca.40 min. (Min åtte stekes lenger, putt da på bakepapir på toppen av kaken i ovnen slik at den ikke blir brent)
 Miks smør og sukker med miksmaster.
 Tilfør eggene, ett om gangen. Rør godt.
 Bland bakepulver og vaniljesukker inn i hvetemelet. Sikt inn vekselsvis med melken. du må ikke sikte inn melet, men jeg valgte det.
Røren skal være passe tykk, som en muffinsrøre.
Om du ønsker sitronsmak fin-rasper du inn en stor sitron inn i røren.
Smør formen godt. Jeg la litt bakepapir i bunnen av formen og innerst langs kanten for å lettere få ut kaken.
Kutt toppen flat før du snur den.
Bruk saften fra en sitron til å blande melisen med. Siden jeg ville lage en rosa donut blandet jeg inn litt rød konditorfarge.
Jeg brukte marsipan til å lage Homer med.
Bruk blå og gul konditorfarge til å farge marsipanen med.
Jeg blandet grønn og rød for å skape en brun-aktig farge.
Vips. Jeg festet figuren med tannpirkere for at den skulle holde seg på plass.
Håper det smaker.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*