Ugle Muffins

Ugle Muffins

Når jeg virkelig skal kose meg og lage noe litt morsomt lager jeg muffins. Ikke minst er de kjempegode, men du kan pynte dem på så utrolig mange forskjellige måter! Oppskriften jeg har brukt er kjempegod, og er mild på smak slik at den passer for alle, også de små! Jeg har brukt samme oppskrift i alle år, i alle bursdager- og jeg får alltid like god respons! Det tyder vel på at jeg gjør noe rett! 
Denne gangen fant jeg en pakke med Oreokjeks i skuffen. Utfallet ble Ugle Muffins. Disse passer perfekt til barnebursdagen, eller om du bare vil lage noe litt morsomt. Min familie syntes i alle fall at disse var artige! 
 
Jeg hadde allerede laget en porsjon med vanlige hvite muffins. Ugle muffins synes jeg passet litt bedre som mørk. Jeg blandet derfor inn Bakekakao i glasuren. 
 
Om du skal lage disse vil det imidlertid være enda bedre med sjokolademuffins. Bland da inn bakekakao inn i røren. Smak selv. Om man gjør det slik trenger man heller ikke ta på mye melis/glasur om man ikke liker det!

verdens beste muffins ;) 1 porsjon gir ca. 20 muffins. Dette trenger du:

 • 2 egg
 • 50 g smør (smeltet)
 • 2 dl sukker
 • 3 dl hvetemel
 • 2 ts bakepulver
 • 2 ts vaniljesukker
 • 1 dl melk (jeg brukte lettmelk)
 • Til pynt: oreo-kjeks og nonstop
Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca.10-15 min
 1.  Smelt smøret
 2. Visp sammen smør og sukker
 3. Bland alt det tørre sammen i en bolle.
 4. Bland melk og smør med smør og sukker.
 5. Bland så inn det tørre med resten. Røren skal være en blanding mellom tynn og tykk. 
 Ta en liten spiseskje med røre i muffinsformene. Kommer litt an på hvor store former du bruker, men om du bruker normal str. fyller du halve- ikke mer. De vokser!

 

Bruk en kniv og skjær dem i to. Skjær langs den ene kjeksen slik at du ikke ødelegger det hvite fyllet.
Så enkelt kan det gjøres!
Håper det smaker!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*