Rosebukett av pannekaker

Rosebukett av pannekaker

 

 

SAMSUNG CSC

 

Jeg var i det litt romantiske hjørnet i dag, og vile derfor lage et måltid som passer til en hver romantisk anledning. Jeg lagde en rose-bukett av pannekaker. Så enkelt, nydelig og ikke minst kjempegodt! Et romantisk måltid som passer like godt til frokost som til middag. Tror alle hadde blitt glad for denne buketten, enten på valentines day, bursdager eller som en overraskelse på en hverdag. Slik gjør du:

Lag tynne pannekaker med den oppskriften du liker best. Jo tynnere- jo bedre. Du trenger ikke lage dem så store- ca samme størrelse som lapper/sveler. Del så en i to «halvmåner». Begynn å rull inn panekaken fra den ene siden. Om du vil ha en litt større rose så tar du den andre halvmånen og ruller rundt den første delen. Når du er ferdig tar du en tannpirker igjennom bunnen av «rosen» Se under:)

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

 

 

SAMSUNG CSC

 

Så er det bare å lage så mange roser som du vil. Jo flere roser- jo større bukett:) Lykke til!

SAMSUNG CSC

One Comment

  1. Nydelig og godt §:o)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*